Ingyenes helyszíni felmérés

A tervezésnél érdemes átgondolni, hogy milyen méretű legyen a konyhabútor,  és milyen anyagból készüljön. Ha nem mi mérjük fel a konyhabútor helyét, akkor nem vállalunk garanciát a pontos illeszkedésre és a megfelelő beépíthetőségre. Érdemes előre átgondolni, hogy mit, hogyan szeretnénk tárolni benne, az alsó és felső polcok elhelyezkedését, méretét, nyitását. Azt, hogy milyen gépeket szeretnénk beépteni vagy tárolni a konyhabútorban. A helyszíni felmérés során  már jó, ha pontosan megtudja mondani, hogy hová szeretné a mosogatót, gáztűzhelyet, elektromos szerelvényeket, konnektorokat és szagelszívót. A frontok hogyan nyíljanak, milyen ajtó szerelvényeket szeretnének hozzá kérni.

Ajánljuk katalógusaink áttekintését, nagy sok stílusú és színű konyhabútort tartalmaz.

Gyártás és összeszerelés

Fontos számunkra az elégedett ügyfél, ezért a határidőket betartva készítjük el konyháját. A határidő általában 30 munkanap. Ez változhat a rendelések számától vagy a kért szerkezetek, elektromos behúzók, konyhai gépek beszerzésétől.
A konyhabútorokat általában egy munkanap alatt építjük be. Prémium minőségű anyagokkal, kiegészítőkkel és tartozékokkal dolgozunk. Nagyon sok színből, méretből és mintából választhat egyedi modern konyhájához. Garanciát az általunk beszerzett és beépített anyagokra vállalunk!

Kérdése van tervezéssel kapcsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdezzen üzenetben

További információk

Katalógusok feltöltése folyamatban.