Mitől őrzi meg funkcióit a konyhabútor?

Egy konyhabútort minimum 10-15 évre vásárolunk, az általunk elkészített konyhabútorok normál használat mellett megőrzik szépségüket és funkciójukat.

A bútor, hogy megőrizze tartósságát:

– A bútor váza 18mm-es bútorlapból készüljön. A gyengébb minőségű konyhabútorok 10mm-es bútorlapból készülnek. Ezek feltűnően olcsók és 1-2 évnél tovább biztosan nem bírják.

– Érdemes a lábazaton és a munkalapon is vízvezetőt kérni így biztosítva, hogy bútorunk ne ázzon fel,  ha kifolyik víz a munkalapra, vagy a padlóra.

– Az ajtó nyitásánál lévő kivetőpántokat mi tanácsoljuk, hogy minőségi anyagból legyenek, mert a rossz minőségű kivetőpántok a használat során elfáradnak és az ajtó lógni fog! Ha lehetséges, kérjen csillapítós ajtópántokat, melyek nem csak kényelmi szempontból előnyösek, vagyis, hogy halkan csukódnak be, de csillapítódnak is. Ennek előnye, hogy a bútor nem sérül a folyamatos ajtócsapódásoktól.

– Mi tanácsoljuk az MDF vagy fa ajtókat, mivel ezek olyan korszerű technológiával készülnek melyek évtizedekig fogják szolgálni konyhai tevékenységét.

Vissza a kezdőlapra